Soluții pentru dezvoltatori imobiliari

Osmyum și-a extins portofoliul de clienți în domeniul proiectelor imobiliare, în urma unor strânse și bune colaborări cu mai mulți jucători importanți din piața de imobiliare.

În 2014 am început cu un proiect exclusivist, elegant și modern, “Vernescu Residence “ , realizat în colaborare cu Metropolitan Developments și Westfourth Architecture, pentru care am furnizat materiale și soluții pentru realizarea construcției. Finisajele folosite, cât și mobilierul „custom-made” realizat într-unul dintre atelierele noastre de producție, fac parte din portofoliul Osmyum.

Osmyum – For Smart Habitats a obținut o colecție de obiecte-pachet, extrem de potrivită pentru clădirile de locuințe cu buget mediu, devenind astfel partenerul celor mai noi ansambluri rezidențiale din sudul Bucureștiului, “Maison 10 “ și “Apartamentele Bucuria “ . În cazul celor două proiecte, Osmyum își asumă responsabilitatea de a asigura toate materialele necesare finisării unor locuințe cu suprafețe relativ mici, care vor deveni însă cămine chic, calde, moderne și luminoase.Proiectele au fost finalizate in colaborare cu arhitecta Andreea Popa.

In 2016 Osmyum – For Smart Habitats este principalul furnizor pentru proiectul residential  din zona Brancoveanu, cu 16 apartamente  “MARTISOR 17” unde se furnizeaza finisaje de calitate precum placari  ceramice din Italia Marrazzi, obiecte sanitare si baterii  Ideal Standard , cabine de dus Sanswiss, toate acestea intr-un pachet financiar personalizat in bugetul dezvoltatorilor.Proiectul a fost finalizat in colaborare cu arhitecta Mihaela Stanga.

La proiectul residential cu 50 apartamente din zona Bragadiru „Mugurelui Residence” , echipa Osmyum- For Smart Habitats in colaborare cu arhitecta Mihaela Stanga,  a furnizat in 2017 un pachet #smart , cu obiecte sanitare -Ideal Standard si baterii -Kludi pentru toate baile in bugetul dezvoltatorului.

Pentru Aria Residence  un proiect residential complex de vile, situat în Corbeanca, unic datorită locației de poveste, în mijlocul naturii, Osmyum -For Smart Habitats este principalul furnizor din 2016, pentru tot kit-ul de băi: o colecție modernă de plăci ceramice din Italia, brand-ul Marazzi, obiecte sanitare Ideal Standard și baterii de cea mai bună calitate. Ne bucurăm că facem parte din astfel de proiecte, că am reușit să ne încadrăm în bugetul propus, dar cel mai important pentru noi este atunci când dezvoltatorul declară : „Am reușit cu ajutorul profesioniștilor de la Osmyum! „

In 2017 Osmyum – For Smart Habitats in colaborare cu arhitectul Dragos Iancu, este principalul furnizor pentru proiectul residential “Barrio Residence “ din zona Victoriei cu 40 apartamente si 2 penthouse-uri  unde se vor livra finisaje de lux pentru ca apartamentele sa devina  elegante si confortabile, iar spatiul din lobby  sa surprinda  in mod placut cu finisaje luxuriante si spectaculoase viitori proprietari.

În 2018, Osmyum For Smart Habitats este principalul furnizor de finisaje pentru fațade și interioare al unui proiect rezidențial inovator și exclusivist, „The Norm Tower” un ansamblu de imobile ce redefinește linia orizontului în nordul capitalei. In colaborare cu arhitectele Mihaela Lozovanu si Sorana Leru, după o selecție riguroasă de finisaje și materiale de la numeroși furnizori europeni, Osmyum își propune să livreze cele mai bune soluții pentru a îmbina pragmatismul cu excelența, cele două elemente cheie ale acestui proiect.
 
In prezent, pentru proiectul residential din zona de N, „Grivita Lake”   unde suprafetele sunt relativ mici Osmyum For Smart Habitats in colaborare cu arhitectii Lucian Mohan si Andrei Cornescu își asumă responsabilitatea de a asigura toate materialele necesare finisării unor bai care vor deveni însă chic, moderne și luminoase.
Serviciile Osmyum- For Smart Habitats sunt extrem de flexibile în a găsi  soluții si materiale  pentru proiecte rezidențiale indiferent de dimensiunea lor. Reușim să transformăm fiecare colaborare într-un vis împlinit, atât pentru noi, cât și pentru viitorii proprietari.

IMPLICĂ-ne în proiectul tău!

NUME:

E-MAIL:

TELEFON:

MESAJ: